Probabil ai auzit si tu despre parcurile de dezmembrari auto dar pana acum nu ai fost interesat de acest subiect insa a venit momentul ca si tu sa stii despre ce e vorba si care este treaba cu piesele auto din dezmembrari. Nevoia pieselor auto din dezmembrari a venit nu numai la noi in tara ci este prezenta peste tot in toata lumea si se adreseaza oamenilor care isi doresc o alternativa mai ieftina a pieselor auto noi pentru ca peste tot in lume sunt oameni care vor sa economiseasa sau au un buget lunar stramtorat. Cu toate astea cu totii vrem sa ne deplasam cu masina pentru ca masina a devenit indispensabila pentru ca trebuie sa parcurgem un numar dstul de mare de kilometrii pe zi cand mergem la munca sau desfasuram altfel de activitati. Cativa dintre prahoveni si-au dat seama ca piesele auto second hand sunt o alternativa buna si au profitat deschizandu-si parcuri auto de dezmembrari chiar la noi in judetul Prahova reusind astfel sa agoniseasca averii destul de impresionante. Afacerea cu dezmembrari auto a inceput in urma cu mai bine de doisprezece ani, iar cei care au inceput atunci au acum parcuri impresionante.

Ce piese putem gasii intr-un parc de dezmembrari auto?

In principiu putem gasii cam orice piesa ,exluse fiind piesele ce apartin de sistemul de directie si cel de franare plus cablaje. Astfel puteti gasii piese pentru orice fel de masina indiferent ca aveti o masina noua sau una mai veche. Daca aveti nevoie de piese pentru elemente de caroserie deoarece ati avut un accident minor cu siguranta veti gasi o bara fata completa, aripa fata stanga sau dreapta, usi ori elemente de interior in cazul in care aveti ceva stricat.

Avantajele pieselor de la dezmembrari auto!

Piesele respective ,mai ales daca sunt achizitionate de la un parc de dezmembrari autorizat au garantie si in cazul in care piesa pe care ati achizitionat-o nu se potriveste aveti posibilitatea de retur .Piesele de la dezmembrari sunt  originale deci sunt facute din materiale foarte bune .Aveti posibilitatea sa le achizitionati direct din confortul propriei case de pe internet .Am gasit un site de unde poti achizitiona piese din dezmembrari auto in prahova si este un site foarte usor de folosit si bine pus la punct. Site-ul respectiv se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este o platforma online cu un design modern si foarte util; daca sunteti interesat sa achizitionati piese auto online eu il recomand cu incredere pentru ca si eu am cumparat de acolo si am fost multumit.

Afacerea cu dezmembrari auto este una foarte profitabila, firmele care au investit in acest domeniu avand un profit foarte mare. Spre exemplu o firma care investeste 10.000 de euro poate castiga intr-un an in jur de 30.000 de euro sau poate chiar mai bine. Trebuie totusi sa aveti habar despre acest domeniu, sa inchiriati o hala, este necesar si un motostivuitor, acte necesare desfasurarii acestui tip de activitate si experienta in domeniul pieselor auto. Daca v-am captat atentia cu acest articol va dorim spor la cumparaturi si la economii pentru ca in ziua de azi toata lumea vrea sa faca economie.

Dezmembrari auto Prahova

Dezmembrari auto Prahova