Cand am auzit ca vom avea o emisiune unde pe baieti ii insoara mamele, am ras. Apoi am zis ca poate o a fie interesant, desi aveam deja experienta de la “Gospodar fara pereche”, dar stii cum este, omul nu se invata prea repede cu esecul, asa ca am vazut primele doua episoade din emisiuena “Ma insoara mama”, am ras iar ieri am cazut pe jos. De ce? Pai cand l-am vazut pe Bobby din Provita de jos si cine a venit sa-l cucereasca, am zis: pana aici – mai bine raman neinsurat!

Ma insoara mama – Bobita din Provita de jos, judetul Prahova

Daca ma gandesc ca pagina oficiala a emisunii “Ma insoara mama” are putin peste 6.000 de fani e clar! Nu stiu daca rubrica noastra de stiri aduna mai multi cititori decat pagina pastorita de Cove, dar cred ca suntem cu un pas inaintea lui! Revenind la Bobby din Provita de jos si la fetele venite sa-l ia de sot, ce sa zic? Poate ca el a zis mai bine dupa ce i-au fost prezentate: a ramas mut! Acum stau si ma gandesc, oare baietii astia au pagina pe FaceBook? Dar pretendentele or avea si ele?

Am uitat cum o chema pe grasuta venita tocmai din Cipru, pacat ca a fost eliminata si nu o sa o mai vedem, eram curiosi ce ne mai zice, cu ce se mai lauda! A plecat si fata din Chisinau sau a ramas in concurs? Nu stiu, am incercat sa ma uit pana la final dar sincer am preferat sa schimb canalul, desi evident ii tin pumni lui Bobby, poate se insoara – dar nu cu una din concurente ci poate descopera pe cineva cat sta pe la Bucuresti. Prietene, daca treci pe aici lasa-mne un mesaj – sau poate o sa te caut eu cand ajung in Provita! De gasit cred ca os a fie usor, te stie acum toto satul!

Mă însoară mama

Mă însoară mama – Bobita din Provița de jos, județul Prahova