Nu stiu daca a inceput sa-i mearga mai greu lui Dragos Patraru la Starea Natiei sau a prins gustul la bani, acum pe langa banii pe care-i castiga din vizionarile pe YouTube, a decis el sa-si mai faca un magazin in care sa vand cafea si tricouri, dar cum nu era suficient, a devenit Betman, adica ala de va explica el cum sa faceti bani daca ghiciti socrul la fotbal, cand joaca FC Corlatele cu Avantul Darmata [ asta ca sa nu se spuna ca tin eu cu nu stiu ce echipa de fotbal]!

Dragos Patraru intra in afaceri si devine BetMan

Mi-a dat o idee dea Dragos Patraru asta, sa ma apuc si eu de ceva reclama, pentru romanii din diaspora, caci ei ne citesc cel mai des, pentru ca la randul nostru scriem din ce in ce mai rar. Probabil ca e la concurenta cu Tetelu de la Tetelejurnal, care ba facea reclama la Altex, ba la apa nu stiu care. Evident ca desi vorbim de comedie prin video, unul merge la televizor si altul sta pe YouTube.

Nu stiu cata educatie face Tetelu sau Dragos Patraru la televizor prin comedie, noi nu reusim sa facem nici cu lectiile de limba germana, deci ce sa mai zicem despre comedie? pana la urma Dragos e prahovean de-al nostru, trebuie sa-l promovam, Tetelu asta nu stiu decat ca era prin Divertis la un moment dat, cert este ca-l cheama Dragos Musat si mai stim ca a facut ceva bun la Academia Catavencu, in rest sincer sa fiu nu mai stiu nimic despre el. Interbare retorica: colebul meu Mihai Antonescu din Campina, a lucrat sau nu la respectabila publicatie la care a fost si Dragos Musat [ coincidenta de prenume cu Patraru ]? Acum am aflat ca este bogat, desi a ramas dator la mine cu ceva banuti – destul de multi, de prin 1990. Asa e cand iti ajuti colegii de clasa, ei urca si tu ramai cu buza umflata! Sau o fi de le PP-DD, s-a orientat omul, ca doar nu era sa stea ca mine in afara dansului politic.

Uite asa am ajuns eu sa sar de la Dragos Patraru si Starea Natiei la colegul de clasa Mihai Bigdan Antonescu, talentat desenator si care fie vorba intre noi a fost unul din favorizatii fostului regim [ ta-su era director de santier, bani cu lopata ]. Unii barfesc ca ar avea doua livrete militare, unul cu inapt serviciu militar si unul cu sublocotenent – – probabil a terminat facultatea si a facut concentrarea aia super scurta, sau cine stie? Conteaza? A fost condamnat cu suspendare, ei si? Hai mai bine sa ne vedem de ale noastre, sa nu cautam prin rufele altora, DA? Daca treci pe aici Mihai, poate dai un semn de viata – a si poate dai si datoria, ca a trecut destul de atunci!