Incerc sa-mi reamintesc aranjarea in banci din clasele a XI si a XII-a, pentru ca in rest nu retin mai nimic despre colegii de scoala, nici din gimnaziu si nici din facultate – ma refer la vederea de ansamblu in banci. Primii 12 ani de scoala au fost sa zic asa simpli, am invatat la aceiasi unitate de invatamant cu diferite titulaturi, clasele 1 – 4 nu stiu decat ca le-am facut la Golesti, apoi ne-am mutat la actualul Colegiu Nicolae Grigorescu din Campina. Am devenit Liceul industrial numarul V, asa ca nu mai stiu ce sa zic despre denumire, pentru mine a fost si a ramas LNG.

Revedere 35 de ani promotia 1984 Liceul Nicolae Grigorescu Campina

Am lipsit la toate intalnirile, pentru ca nu stiu cum s-a facut dar nu eram niciodata in tara, cand eram liber nu se faceau revederi. M-am reintalnit cu Gabriel Florea, cu Adrian Dinu si cu Lacatus Paul. parca astia au fost toti, daca nu-l pun la socoteala pe Catalin Gimbir, Mihai Constantinescu zis Catran si Ciprian Tureac, ultimii doi mari stabi la Scoala de Politie din Campina – “Vasile Lascăr”. Azi am scris putin despre Mihai Antonescu, despre care desi eu nu am auzit mare lucru, se pare ca a facut multe valuri in presa scrisa din Romania.

In 2019 ar fi 35 de ani de la terminarea liceului, asa ca ma gandesc ca poate vede cineva articolul si se gandeste sa facem o revedere, poate sa-mi scrie la rubrica Contact! Ma anunta cu siguranta colegii, deci daca nu ninge – caci nu prea circul pe distante asa de lungi iarna, vin negresit de data asta! Am mai incercat sa dau de Bacioiu Ciprian, statea in banca a treia de la usa, impreuna cu Lacatus Paul si inca un coleg, sa fie Nicolae Eugen? Sincer sa fiu nu mai stiu pana in ce clasa am fost coleg cu Barbu George – zis Greierul, era sa dau nas in nas cu el in Canada.

Liceul Nicolae Grigorescu Câmpina

Revedere 35 de ani promoția 1984 Liceul Nicolae Grigorescu Câmpina