Desi era clar ca Bobita o sa ramana neinsurat, pana la finalul emisiunii Ma insoara mama am sperat ca prahoveanul va pleca macar cu o mandra acasa! La final doar doi flacai au reusit sa se insoare – vorba vine, au luat doar fata cu ei, ca de insuramt mai ramane sa  vedem ce va fi pana la urma! Anisoara l-a convins pe durduliul Ovidiu sa o aleaga pe una dintre pretendente, Bobby a ales sa ramana singur, chiar daca tot sezonul tatuata mai ca nu l-a luat pe sus.

Ma insoara mama a luat sfarsit, 2 insuratei la final

Marinela din Marea Britanie nu a reusit sa-l insoare pe Andrei, desi le-a cam descusut pe fete pana in ultima clipa. Macar s-au plimbat fetele la Londra, desi cei ce au prins un sejur in Tenerife au fost mai castigati. Firoana a reusit sa-l enerveze pe romulus, car ea ales dar nu a cules, adica a elimnat o fata si a renuntat la cea care a ramas, ca sa faca el figura la final de emisiune – dar nici nu a suparat-o pe mamica.Nici DJ-ul Sorin nu a reusit sa-i aduca o nora Mariei, dar macar el s-a plimbat cu submarinul – moldoveanca a fost cea mai tare, a reusit sa-si faca rivala sa planga si sa renunte la pretendent!

Cosmin Julio evident ca nu avea cum sa gaseeasca pe cineva pe placul lui si al mamei, asa ca singurul care a plecat sa zicem asa, fericit – a fost Ionut, care i- a facut pe plac si mamei Maria si fetei care inca din prima zi a zis ca-i vrea papionul! Mai pe scurt nici la “Ma insoara mama” nu a iesit mai bine ca la “Gospodar fara pereche”, care va incepe cu sezonul 2 in curand la Pro TV!

Ma însoară mama

Ma însoară mama a luat sfârșit, 2 însurăței la final