Poate daca sesizam CNA-ul reusim sa scapam de emisunile cu manelisti de la Pro TV si alte posturi nationale. Cred ca deja am ajuns la limita cu rabdarea, nu vedem decat manelisti si familia moderatorilor, de la fini si nasi pana la soti si sotii promovate in emisiuni gen “La Maruta”. Ok, daca vorbim de emisiuni ce se difuzeaza dupa miezul noptii nu zice nimeni nimic, la ora aceea copii dorm, dar ziua cand minorii au acces la televizor nu vedem decat certurile din familia lui Guta, cum se imbraca Andra Maruta la botez, etc. Chiar asa am ajuns, sa nu vedem decat non-valori la televizor?

Sesizam CNA-ul si scapam de emisunile cu manelisti si rudele acestora?

Calitatea serviciilor oferite de anumite posturi de televiziune, printre care se numara si Pro TV a scazut de la o luna la alta si de la un an la altul. Daca deschizi televizorul incepand cu ora noua dimineata si pana la sapte seara nu gasesti decat emisuni cu manelisti, familiile moderatorilor – imi aduc aminte de Marina Almăşan care a refuzat ani la rand sa-si aduca fostul sot – Victor Socaciu – la emisunea moderata de ea, desi nu cred ca exista roman car esa nu-si doreasca sa-l asculte – chiar daca optiunea sa politica este una controversata.

Daca la TVR nu vedem astfel de emisiuni nu poate decat sa ne bucure, insa la posturile private ai impresia ca acestea au drept scop nu informarea romanilor ci promovarea rudelor moderatorilor, pornind de la soti si sotii si pana la nasi, fini si alti cumatrii. Noi telespectatorii avem sansa de a remedia astfel de situatii anormale, prin plangeri la CNA, poate asa se vor opri din acest dezastru mediatic.

CNA Romania