Insotitor de zbor, steward sau stewardesa in Emiratele Arabe Unite sau mai exact in Dubai – poarta de intrare in EUA si locul unde peste 80% din locuitori sunt emigranti. Iata locul unde ai putea pleca si tu sa lucrezi la Emirates, pe un salariu pa care in Romaina cu greu l-ai primi, chiar pe o functie in aviatie. O veste buna pentru prahoveni, daca stiti limba engleza si sunteti sanatosi, aflati ca cei de la Emirates angajeaza aproape in continuu, aeroportul din Dubai fiind din ce in ce mai aglomerat.

Locuri de munca in Dubai 2016

Ce trebuie sa stii despre viata in Dubai: aici niciodata temeperatura nu scade sub 20 de greade, este mereu cald – 90% dintre romanii stabiliti in Dubai nu rezista mai mult de doi sau maxim trei ani pana sa recunoasca ca se “coc” la propriu acolo, chiar daca peste tot ai parte de aer conditionat, locuiesti in desert! Dar salariul si conditiile oferite de angajator te fac sa treci mai usor peste acest mic inconvenient. Mai este ceva ce s-ar putea sa nu intelegi sau sa intelegi dar sa nu-ti placa: Ramadanul! Adio distractie in aer liber timp de o luna – nu dansezi si nu cani, nu mai esti plin de viata, te faci si tu ca ploua. In rest, pace si liniste.

Mai este ceva pe care cei ce vor sa lucreze ca steward sau insotitor de bord in Dubai ar trebui sa-l stie: dupa cativa ani in care viata ta este pur si simplu o calatorie perpetua, in care impachetezi si despachetezi mereu, vei vedea ca-ti dispare zambetul de pe buze, acel zambet pe care-l afisai in pozele din locuri in care altii nici nu vizau sa ajunga! Iar concediul in locuri exotice nu mai este acelasi lucru ca atunci cand cautai mega-reduceri cand traiai in tara.

Dar lasand acestea la o parte, daca reusesti sa te angajezi la aeroportul din Dubai, ai scapat de partea materiala pe o lunga perioada de timp! Ramane sa iti faci economii pentru cand te vei reintoarce acasa, caci nimeni nu ramane pe viata in Dubai!

stewardesa in Dubai

Locuri de munca in Dubai 2016