Zi de luni!
Acte de facut si nimeni, da nimeni, nu stie sa te ghideze ce si cum.
Intrebi si primesti raspunsuri care mai decare. Insa toata lumea este atot stiutoare iar tu te simti ca venit cu pluta si raul e secat.
Am de facut un sant de vreo 15 m lungime, la adancime de 1 m si am cautat pe cineva sa il sape si apoi sa puna o teava de scurgere apa menajera si capetele sa ramana in cele doua camere de vizitare. Credeti ca am gasit?
Ei bine nu. Toata lumea se vaita ca nu are bani, ca nu e de lucru, ca e vai si amar, insa cand e sa le dai de munca, surpriza, nu vor.
Comentarii de genul: ” aaa e de sapat. pai cu ce, cu casmaua si lopata? EEE dar cine sa faca asta? Unu mi-a cerut 500 de lei si 3 zile de lucru cu masa si cafea!” altul m-a trimis sa caut groparii ca ei mai fac santuri, altul mi-a dat o firma care a zis ca proiectul gropii ma costa 200 de lei si manopera 600.
Stateam si ma gandeam ca un absolvent de facultate abia de i-a 2000 lei pe luna.
Un sapator de sant vrea 100 pe zi x 21 de zile =2100 lei plus masa si cafea.
Primul plateste impozite, celalat la negru.
In constructii se plateste 100 sau 110 pe zi sau la lucrare insa te pacalesc oricum. In ideea ca daca ai nevoie de ei platesti iar ei pot face mofturi.

Oare sunt eu carcotasa?
Pai ma apuc de facut interioare, ca la sculele existente acum nu mai e asa o greutate, doar sa fi atent si gata.

O prietena mi-a spus ca firma de racordare la apa menajere ii lua 2000 de lei si ca a cautat niste gropari si i-au facut lucrarea in 500 de lei.

Deci maine plec in cautare de gropari si da Doamne sa nu ploua!