Nu credeam ca vom ajunge ca pe portalul Prahova.Info sa dam si astfel de stiri si sa inauguram intr-un mod atat de tragic categoria Breaking news. Daca am crede in premonitii am zice ca totul porneste de la numele primei melodii cu care trupa Goodbye to gravity a deschis spectacolul: Ziua in care murim. Iata ca asa a fost, din cazua conditiilor precare de siguranta ce s-au luat pentru spectacolul pirotehnic, aseara la Clubul Colectiv din Bucuresti a avut loc tragedia in care au murit 27 de persoane.

Goodbye to gravity sau infernul din Bucuresti

Durerea este si mai mare deoarece multi dintre cei 27 care si-au gasit sfarsitul in tragicul accident de aseara de la Clubul Colectiv din capitala nu aveau acte de identitate la ei.  Tragedia este cu atat mai mare avand in vedere si faptul ca peste 160 de persoane au suferit rani ( arsuri ) grave. Guvernul a decis deja ca vor urma trei zile de doliu national, acesta fiind cel mai grav accident din cauza unui incendiu din ultimii 25 de ani ( posibil sa fie chiar din intreaga istorie moderna a Romaniei ).

Raed Arafat a fost prezent la locul tragediei si a coordonat activitatile de salvare a ranitilor. Toate ambulantele de la ISU Ilfov si Bucuresti au fost chemate la fata locului pentru a ajuta la transportarea ranitilor de la locul tragediei. Daca zece sau douazeci de raniti inseamna mult, imaginati-va cum este cand vorbim de 200 de morti si raniti.

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta lucreaza 24 din 24 de ore la Guvern, familiile indurerate asteapta bilantul final al tragediei!

goodbye-to-gravity-incendiu-in-Bucuresti

Goodbye to gravity sau infernul din Bucuresti