Azi voiam sa verific care mai sunt taxele si impozitele pentru cetatenii din municipiul Campina, adica unul ca mine sau ca tine, care are un imobil si s-a cam speriat de noile taxe stipulate in noul Cod Fiscal a lui Victor Ponta preluat si nemodificat inca de Ciolos. Ca sa va mai linistesc, am sa va zic csa de cand i-am vazut p epoliticienii romani, doar la televizor promit marea cu sarea, cand vin la putere fac exact ca predecesorii lor, daca nu cumva mai rau.

Primaria din Campina a ramas in 2015 cu site-ul dar si cu mentalitatea

Deci cum ziceam, acum stau in Constanta si am vazut minunea, exista un site special unde poti sa vezi ce taxe ai de platit, m-am gandit ca asa o fi si in orasul meu natal, asa ca intru pe site-ul primariei din Campina si caut, dar nu gasesc. Zic, taci ca uite ca au si o pagina cu locuri de munca, intru pe ea si raman cu gura cascata, desi au precis pe cineva care ia bani pentru intretinerea site-ului, pagina este neactualizata din 9 septembrie 2015!

Textul spune clar: nu doar pe raza municipiului, dar in tot judetul Prahova! Mai domnule primar, poate mai vezi si tu cate ceva, asa la sesizarea cetatenilor din municipiu, ca la propria initiativa ma indoiesc ca reusesti sa acoperi tot sectorul! Dar de ce vorbesc eu fara sa cercetez, uite ca daca mai arunci un ochi la actualitati afli ca e de munca la primarie, uite un loc vacant:

Primăria Municipiului Câmpina anunță organizarea unui concurs la sediul său, pentru ocuparea unui post vacant de îngrijitor curățenie la Primăria Municipiului Câmpina

Ingrijitor curatenie? Adica femeie de serviciu cum se numea ea in epoca de trsita amintire, asa cel putin banuiesc eu. Poate ca nu trebuiesc studii superioare si doua limbi straine, ma angajez sigur – daca iau concursul, evident!

Primaria

Primăria Municipiului Câmpina anunță organizarea unui concurs la sediul său, pentru ocuparea unui post vacant de îngrijitor curățenie la Primăria Municipiului Câmpina