Cand am deschis portalul Valea Prahovei am zis ca nu o sa scriem despre politica niciodata, insa uite ca acum vrem sau nu vrem, tot trebuie sa deschidem rubrica de Actualitate, cu Victor Ponta in frunte. Cum de ne-am calcat pe inima si am ajuns sa facem ploitica pe un site de informatii? Simplu, NU intelegem cum este posibil sa fii cercetat penal, iar tu sa te faci ca ploua. Ma indoiesc ca DNA nu are ceva mai bun de facut decat sa se joace cu Victor Viorel Ponta de-a soarecele si pisica.

Sechestru pe apartamentul lui Victor Ponta pentru suma de 51.000 de lei

Nu sti de ce, dar am impresia ca vom avea multe de scris despre Victor Ponta in urmatoarele luni, pentru ca prim ministrul se pare ca se agata de scaun mai ceva ca Adrian Nastase, daca mai stiti cine este acesta. Se pare ca procurorii DNA au reusit sa demonstreze ca intre premier si Dan Sova a avut loc o mica “afacere” mai putin legala, activitatile de colaborare dintre cei doi fiind mai mult decat suspecte. Mai pe scurt, Dan Sova l-a angajat pe actualul Premier sa-l consilieze – desi culmea acesta avea propria firma de avocatura, iar si mai ciudat, afacerile se faceau cu statul, mai bine spus cu centralele de la Turceni si Rovinari.

Ce este suspect cand un functionar sau demnitar face afaceri cu statul? Asta sa-mi spuneti voi, cititorii! Ce mi se pare mie suspect? Faptul ca Victor Viorel Ponta se face ca nu pricepe, fiind parlamentar este in slujba statului, iar cum imunitatea i se pare ceva normal, nici contractele cu statul nu sunt admise. Nu stiu cum se face, dar toti astia care fac bani, ii fac cu statul si sunt mereu in functii inalte. Nu vi se pare suspect? Mie DA. Cand va fi trimis Ponta in judecata? Va renunta el in acel moment la fotoliul de Prim Ministru? NU, categoric NU! De unde stiu? Pentru ca avem deja varianta PSD, sef – Liviu Dragnea – nu suspect, ci condamnat! Deci daca nu va fi inchis Ponta, ci condamnat ca si colegul sau cu suspendare – e o moda la romani, sau poate cu arest la domiciliu – tot sef de guvern o sa-l avem.

Acum catva timp, inainte de alegerile prezidentile – PSD si Ponta ne speriau ca Traianb Basescu nu va pleca de la Cotroceni, desi legea il obliga – s-a dovedit o minciuna, insa un adevar este faptul ca toti cei de la PSD nu pleaca din scaune nici macar cand sunt condamnati penal!

Victor-Ponta-sechestru-ANAF

Sechestru pe apartamentul lui Victor Ponta pentru suma de 51.000 de lei